Menu Premium

Star Ocean: Integrity and Faithlessness verschijnt 1 juli

Karim Shehata 04/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 30 maart werd al gelekt dat Star Ocean: Integrity and Faithlessness op 28 juni zou verschijnen in Noord-Amerika, om op 1 juli ook naar Europa te komen. Dit bleek waar te zijn, gezien Square Enix zojuist heeft bevestigd dat de sci-fi RPG op 1 juli in Europa beschikbaar zal zijn.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness verscheen enkele dagen geleden al in Japan, maar komt deze zomer dus ook naar het Westen. Overigens blijft het niet bij de aankondiging van de releasedatum, want ook de Collector’s Edition en Day One Edition van de JRPG zijn uit de doeken gedaan. Zo kun je in de Collector’s Edition vanzelfsprekend de game vinden, maar ook een steelbox met daarin de soundtrack. Square Enix is daarnaast ook niet vies van een 80 pagina’s tellend boekje, exclusieve kaarten waar illustraties van Star Ocean-personages op staan en in-game downloadcodes om de stats van je personages omhoog te werken.  Tot slot vind je ook zes background battle music themes uit Valkyrie Profile, Valkyrie Profile 2: Silmeria en eerdere Star Ocean-games terug in de game, die je tijdens battles aan kunt zetten. In de Day One-editie vind je alleen de downloadcodes, de background battle music themes en vanzelfsprekend de game.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness kwam in Japan uit voor PlayStation 3 en PlayStation 4, maar zal hier alleen zijn weg vinden naar Sony’s nieuwste console op 1 juli. Ga jij aan de slag met deze JRPG, wellicht als opwarmertje voor Final Fantasy XV? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GematsuPlayStation

Star Ocean: Integrity and Faithlessness verschijnt 1 juli

Star Ocean: Integrity and Faithlessness verschijnt 1 juli

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch