Menu Premium

Standalone Gwent-game maakt kaarten met je oma wél leuk

Ridho Hidayat 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je de slaapverwekkende kaartspellen met je oma helemaal zat zijn, dan is er nu goed nieuws voor je! Er komt namelijk een standalone Gwent-game, dat kaarten met je oma wél leuk maakt. Althans, het aangevraagde handelsmerk voor Gwent: The Witcher Card Game lijkt daarvoor een goede indicatie te zijn.

Wie The Witcher 3: Wild Hunt heeft gespeeld, heeft ongetwijfeld minstens zoveel gekaart als op monsters gejaagd. Het kaartspel Gwent dat in de game zit, is namelijk een onderdeel dat zeer in de smaak valt bij veel gamers. Hierin komen de karakteristieke monsters en personages uit de game terug in een kaartvorm, wat een verrassend goede combinatie blijkt te zien.

Bij de fysieke versie van de DLC van The Witcher 3 kon je de verschillende kaartdecks al verzamelen, maar daar lijkt nu dus ook een standalone videogame bij te komen. Het handelsmerk dat is aangevraagd, valt in de categorieën videogame, kaartspel en online gaming service. Verder heeft CD Projekt eerder dit jaar aangegeven nog in 2016 te komen met een nieuw type video game format, wat een standalone Gwent-game aannemelijk maakt.

Later dit jaar kunnen we dus een moderne vorm van kaarten verwachten. Word jij geteisterd door slaapverwekkende kaartspellen met je grootouders? Is een standalone Gwent-game de oplossing waar je op zat te wachten? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch