Menu Premium

Stage lopen bij Gamekings / Blammo (Februari 2020 t/m Juli 2020)

Koos Mooten 14/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je op zoek naar een vette stage? Voor de periode 1 februari 2020 t/m 31 juli 2020 staan de volgende stagevacatures bij Blammo (Gamekings / Firstlook Festival) open:

Video/Content Productie stagiair(e)s:
Onze content productie stagiair(e)s houden zich voornamelijk bezig met camera, regie en montage, maar ook zaken als visual design, audio, belichting, fotografie, redactie en tekstschrijven komen langs.

We zoeken bij voorkeur 3e jaars HBO studenten van een creatieve opleiding (CMD, Interactieve Media, etc.). Goede MBO niveau 4 stagiair(e)s zijn ook welkom om te reageren.

Nieuwsredactie stagiair(e):
Jij bent een wizard met woorden en bent altijd op de hoogte van het laatste game nieuws. Daarbij heb je een sterk gevoel voor pakkende beelden die jouw geschreven woorden onderstrepen. Ervaring met WordPress is een pre, maar niet vereist.

Social Media Stagiair(e):
Hebben Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat geen geheimen voor je? Ben je in staat enigszins conceptueel na te denken over communicatie en heb je een actieve houding? Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en kan je goed overweg met programma’s als Photoshop? Dan is dit de stage voor jou! We zoeken bij voorkeur een 3e jaars HBO of MBO-4 student(e).

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar stage@blammo.tv.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch