Menu Premium

Een vette stage bij Gamekings in 2024

Jelle Kunst 07/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je op zoek naar een vette stage? Voor de periode 1 februari 2024 t/m 31 juli 2024 staan de volgende stagevacatures bij Blammo (producent van Gamekings) open:

Video / Content Productie stagiair(e)s
Onze content productie stagiair(e)s houden zich bezig met het maken van al onze content. Dit draait voornamelijk om live video productie, camerawerk, regie en montage, maar ook zaken als visual design, audio, belichting, fotografie, redactie, tekstschrijven, SEO en publicatie komen langs. Dus je produceert media voor onze social kanalen, en onze platformen Gamekings.tv, Gamekings op Twitch en YouTube.

Nieuwsredacteur / Social Media stagiair(e)
Hebben Facebook, Twitter, TikTok, Instagram en Snapchat geen geheimen voor je? Ben je in staat enigszins conceptueel na te denken over communicatie en heb je een actieve houding? Beheers je de Nederlandse taal uitstekend en kan je goed overweg met programma’s als Photoshop? Dan is dit de stage voor jou.

Een combinatie van deze twee posities is ook mogelijk! Dus kom langs om de opties te bespreken. Op onze redactie ga je dagelijks te maken hebben met content productie, redactie, communicatie, (social) marketing, journalistiek, etc. via WordPress, Youtube, Twitch en social. En uiteraard gaat de meeste content over gaming, naast dat we ook andere segmenten van “nerd cultuur” belichten.

We zijn op zoek naar studenten die vooral een drive hebben om te leren en creëren en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Dus wees een baas en stuur je sollicitatie naar stage@blammo.tv

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch