Menu Premium

Square Enix zoekt mensen voor next gen Dragon Quest

Alex 28/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix wil nieuwe mensen aantrekken voor de ontwikkeling van een nieuwe Dragon Quest. Deze nog aan te kondigen game zal echter niet in ontwikkeling zijn voor de huidige machines. Het nieuwe DQ-project zal worden gemaakt voor de next gen-consoles. Zo laat het Japanse bedrijf weten.

Square Enix wants you

In de vacatures die zijn uitgezet door Square Enix staan een vijftal functies beschreven. Deze functies hebben allemaal betrekking tot de nieuwe Dragon Quest. Square is opzoek naar een Technical artist, een Battle planner, 2D Background designer en een Facial motion designer. De potentiële nieuwe werknemers gaan samenwerken met het team dat verantwoordelijk is voor Dragon Quest XI.

Regisseur Takeshi Uchikawa  bevestigde de vacatures en de ontwikkeling van de next-gen-titel middels een online statement. De beste man wist ook nog te melden dat de ontwikkeling van het toekomstige DQ-project al van start is gegaan. Volgens Uchikawa moet het nieuwe deel een gevoel aan de fans mee gaan geven, zoals zij nog niet eerder hebben gehad. Wat Uchikawa hiermee bedoeld is echter nog onduidelijk. Wanneer de game uit zal komen of wanneer wij überhaupt enig beeldmateriaal te zien krijgen, is eveneens onduidelijk.

Echoes of an Elusive Age

Het laatste deel in deze langlopende game-reeks heeft alweer nummer 11 achter zijn naam staan. Dit elfde deel speelt zich af in de wereld van Erdrea, en jij als speler kruipt in de huid van een jonge protagonist. De game kwam uit op zowel de PlayStation 4 als op de PC. Mensen die de Nintendo Switch in hun bezit hebben kunnen vanaf september van dit jaar met deze game aan de slag. Koos en Emiel hebben ten tijde van release deze titel uitvoerig besproken en is hier terug te kijken. Laat in de comments weten wat jij zou willen zien in deze next gen titel.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch