Menu Premium
Loading...

Square Enix heeft geen idee wanneer de PC-versie van NieR: Automata uitkomt

Froukje Planken 08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix weet nog niet zeker of de PC versie van NieR: Automata op dezelfde dag uitkomt als de PlayStation 4 versie. Vorige week werd tijdens de Playstation Experience de westerse release datum van de game bekend, maar dit bleek alleen voor de PS4 te zijn. Later bevestigde Square Enix dezelfde datum voor de PC versie, om dit bericht later weer in te trekken. Verwarring alom dus, maar zoals het er momenteel voor staat is er nog geen officiële release datum voor de PC versie van NieR: Automata.

Voor de PS4 is die datum er wel: 7 maart 2017. In augustus van dit jaar werd al bekend dat NieR: Automata ook naar de PC zou komen, nadat de game aanvankelijk alleen was aangekondigd voor de PS4. Wanneer dit zal zijn, is dus vooralsnog onbekend.

NieR: Automata is een actie-rpg ontwikkeld door Platinum Games, uitgegeven door Square Enix. De game speelt zich af in een post-apocalyptische setting en is vooral gericht op snelle, hectische actie. De trailer van de PSX 2016 hebben we hierboven nog even voor je geplaatst.

Het originele NieR (dat 5 jaar geleden uitkwam op PS3 en Xbox 360) had een kleine, maar trouwe en hartstochtelijke fanbase. Een beetje een niche game dus. Zal NieR: Automata een groter publiek weten te bereiken? Wat denk jij? Laat het ons weten in de comments!

 

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch