Menu Premium
Loading...

Square Enix brengt eerste westerse trailer I Am Setsuna naar buiten

Bas Boudewijn 25/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hoort oosterse klassieke muziek, waarbij je direct het gevoel krijgt dat de roze bloesemblaadjes langs je oren fladderen, cijfertjes domineren de pixels op je beeldscherm en je bent zó 200 uur verder. Je weet het zeker, je hebt te maken met een japanse RPG. Square Enix heeft de eerste westerse trailer van I Am Setsuna gedropt en jij kunt hem ‘m hier checken!

Dat Square Enix succesvolle RPG´s maakt, mag duidelijk zijn. Series als Final Fantasy, Chrono Trigger en Bravely, krijgen met I Am Setsuna dan ook een broertje erbij. I Am Setsuna is in elk opzicht net zo Japans en traditioneel als zijn voorgangers, toch probeert Square Enix de game in de markt te zetten als een moderne game, zo blijkt uit deze E3-trailer.

In I Am Setsuna, volg je het verhaal van Setsuna die haar volk probeert te redden en daarvoor misschien wel haar leven zou moeten geven. De trailer laat naast beelden van de besneeuwde omgeving waar de game zich afspeeld, ook al een deel van het combat-systeem zien, waar je aan de slag mag met techs en team combos.

In Japan is I Am Setsuna al sinds februari uit voor PlayStation 4, PlayStation Vita en PC. Wij kunnen vanaf 19 juli aan de slag met Square Enix’ nieuwste JRPG. Ben jij van plan I Am Setsuna te gaan halen of laat je hem liever schieten? Laat het even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch