Menu Premium

Square Enix bevestigt Final FantasyX/X-2 HD Remaster voor de PS4

Gamekings Redactie 11/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zal geen grote verrassing meer zijn na alle indicaties dat de game er zat aan te komen. De kogel is nu in ieder geval door de kerk, want Square Enix bevestigt Final FantasyX/X-2 HD Remaster voor de PS4. Dit deden zij tijdens de PlayStation China persconferentie in Shanghai.

De HD-remake van het populaire Final Fantasy deel moet in de lente van 2015 al beschikbaar zijn, meldde Square Enix. Daarnaast zal de game in retail en digitale versie verschijnen. Tot slot liet Square Enix weten dat de game platform exclusieve features zal hebben. Wat deze precies gaan zijn, dat weten we nog niet.

Fantasy X/X-2 Remaster speelt zich af in Spira, een wereld dat een gouden eeuw kent door het gebruik van wonderlijke machines, genaamd machinima. Spira dreigt door Sin, een terugkerend gevaarlijk wezen, geraakt te worden, waardoor de hele beschaving van Spira gevaar loopt. Tidus besluit met Yuna op pelgrimstocht te gaan om Sin te verslaan. Fantasy X-2 speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van Fantasy X af.

Opvallend is dat de game rond dezelfde tijd verschijnt als de Final Fantasy VII remake voor de PlayStation 4. Er staat dus genoeg Final Fantasy te wachten op de fans in 2015.

Square Enix bevestigt Final FantasyX/X-2 HD Remaster voor de PS4

Square Enix bevestigt Final FantasyX/X-2 HD Remaster voor de PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch