Menu Premium
Loading...

Splinter Cell: Blacklist E3 2013 trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben de afgelopen tijd al behoorlijk veel gezien van Splinter Cell: Blacklist. Zo is Dennis bijvoorbeeld een tijdje geleden in Toronto geweest, op bezoek bij de nieuwe studio van Ubisoft, onder het bewind van de altijd charmante Jade Raymond. De hoofdrolspeler van Splinter Cell: Blacklist, Sam Fisher, lijkt terug naar zijn roots te gaan. De ontwikkelaars vonden dat Sam Fisher in de afgelopen paar games eigenlijk maar een zure vent was geworden en dit is niet wat ze met deze spion willen. Nee, Sam Fisher is die sneaky gast met groene goggles, die vanuit de schaduwen zijn vijanden onschadelijk maakt en zo zijn missies tot een succes brengt. Met de Splinter Cell: Blacklist E3 2013 trailer willen ze dit nogmaals benadrukken. Dit is overigens niet het enige dat ze met deze trailer laten zien.

Splinter Cell: Blacklist gaat een totaal pakket worden van de verschillende facetten die de fans vanuit de vorige delen tof vonden. Het sluipen heeft een prominente hoofdrol gekregen. Je hebt de vrijheid om ‘gunblazing’ door het level te manoeuvreren, maar de game lijkt je zachtjes aan toch die schaduwen in te drukken vanuit waar je met verschillende gadgets geheel onzichtbaar door de missies sluipt. Dit hoef je overigens niet alleen te doen, er zijn ook acht verschillende missies die je met een vriend in co-op kunt spelen.

Als je dan echt niet genoeg kunt krijgen van Splinter Cell: Blacklist, dan kun je ook nog eens met de uitgebreide multiplayer aan de slag: Spies vs Mercs. Een klassieke modus uit een voorgaand deel, waarbij je met twee spionnen tegen twee huurlingen kunt strijden. De spionnen moeten een bepaald object hacken, de huurlingen moeten dit tegen gaan. De Blacklist modus is daarentegen nieuw, een uitbreiding op de klassieke modus. Ditmaal kun je met vier spionnen tegen vier huurlingen strijden waarbij beiden fronten kunnen aanvallen met verschillende gadgets en wapens.

Splinter Cell: Blacklist E3 2013 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch