Menu Premium

Splatoon heeft geen in-game voice chat functie

Karen Koch 04/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Splatoon hebben we ondertussen vaker langs zien komen. De superschattige, kleurrijke shooter komt in mei naar de Wii U, maar tot die tijd blijft de game volop in ontwikkeling. Zo blijven er nieuwe feitjes en weetjes over de game binnendruppelen, vandaag is bijvoorbeeld bekend gemaakt dat Splatoon geen in-game voice chat functie zal hebben. Wat nog meer?

Je zal dus, ten eerste, niet kunnen communiceren met je teamgenoten. Wel had Nintendo geprobeerd om een functie te maken waarmee je commando’s aan de anderen kon geven: deze is ook geschrapt. De rondes bleken te hectisch te zijn voor goede communicatie. Het matchmaking-systeem van de game zal wél proberen om iedereen in soortgelijke niveaus te plaatsen. Je zal dus niet tegen mensen die veel beter, of veel slechter, dan jij zijn spelen.

Andere nieuwe feiten over Splatoon: er wordt gewerkt aan een lokale multiplayer-modus! Je zal dus ook gewoon met een stel vrienden op de bank lekker kunnen Splatoon-en. Ook zal de game geen gebruik van CPU’s maken. Een ronde start pas wanneer er acht menselijke spelers zijn gevonden. Voor de muziekliefhebbers onder ons is er ook nog een leuk nieuwtje naar voren gekomen: de muziek zal grotendeels worden gemaakt door Touru Minegishi. Hij heeft ook gewerkt aan onder andere Zelda, Animal Crossing en Super Mario-games. Dat komt wel goed dus!

Splatoon is een shooter die exclusief op de Wii U zal verschijnen. Deze zal rond mei dit jaar op de markt komen. Tot die tijd horen we vast nog wel iets van deze kleurrijke, ietwat territoriale inktvissen!

Bron: DualShockers

Splatoon heeft geen in-game voice chat functie

Splatoon heeft geen in-game voice chat functie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch