Menu Premium
Loading...

Splatoon 2 komt naar de Nintendo Switch

Maarten van Steijn 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aangezien we al een hoop titels voor onze kiezen hebben gekregen tijdens de presentatie van Nintendo, kan er nog wel eentje bij: Splatoon 2 is aangekondigd! De game gaat in de zomer van 2017 uitkomen, maar een specifieke datum is nog niet bekend.

De game is in de eerste instantie te spelen met de losse Joy-controllers, waardoor je met bewegingsbesturing aan het werk kan. Een andere optie is om een Pro controller aan te schaffen, voor een standaard besturing.

Je gaat deze game dus kunnen spelen op alles wat de Switch te bieden heeft: aangesloten op je televisie, of als handheld. Ook krijgt de game nieuwe battle modes voor de multiplayer en een reeks aan nieuwe wapens. Dit deel gaat weer net zo kleurrijk en energiek worden als het eerste deel dat in 2015 uitkwam.

Ook zijn er mogelijke plannen om met deze game het eSports-wereldje in te stappen, net als zijn voorganger tijdens de ‘Splatoon Showdown Series’, dat gesponsord werd door Nintendo.

Kijk jij uit naar weer een vers deel uit van deze kleurrijke games? En ga je deze game spelen met de traditionele Joy controllers, of schaf je liever een Pro controller aan? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch