Menu Premium

Spider-Man: Miles Morales straks te spelen in 4K en 60fps

Alex 21/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Insomniac Games heeft laten weten dat haar aankomende game Spider-Man: Miles Morales voorzien zal gaan worden van een “Performance Mode”. Hierdoor is de game straks te spelen in een 4K resolutie met 60 frames per seconde.

Spider-Man: Miles Morales dus toch in 4K/60fps

Spider-Man: Miles Morales werd vorige maand uit de spreekwoordelijke doeken gedaan tijdens de Future of Gaming-livestream van Sony/PlayStation. Kort na deze onthulling werd duidelijk dat de game op 30fps zal gaan draaien in plaats van de door vele gamers gewenste 60fps. Via Twitter heeft ontwikkelaar Insomniac Games echter laten weten dat de game een zogeheten Performance Mode zal gaan krijgen. Hierdoor kan jij als speler straks als Miles Morales door de straten slingeren in 4K en met 60 frames per seconde.

Bye-Bye Ray Tracing?

In hoeverre deze Performance Mode invloed zal gaan hebben op de grafische kwaliteit van de game is nog niet helemaal duidelijk. Er bestaat een grote kans dat het welbekende Ray Tracing niet of nauwelijks gebruikt zal gaan worden. Door het mogelijk uitschakelen van deze Ray Tracing krijgt de PlayStation 5 meer rekenkracht; wat weer resulteert in een hogere framerate. Verdere details over deze nieuwe modus heeft Insomniac Games helaas nog niet bekendgemaakt.

Jij bent Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales is een standalone game dat als launch titel voor de PlayStation 5 in de (digitale)winkelrekken zal komen te liggen. Zoals de titel al doet vermoeden kruip jij deze keer in de digitale huid van Miles Morales. Het is een action-adventure game dat net als het vorige deel uit de stallen komt van het Amerikaanse Insomniac Games. Ben jij blij met het nieuws dat de game een heuse Performance Mode zal gaan krijgen? Of laat dat hele 4K- en 60fps-verhaal jou volledig koud? Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Drop deze zoals gewoonlijk hieronder in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch