Menu Premium

Spencer ziet graag State of Decay naar de Xbox One komen

Gamekings Redactie 21/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken terug kwam State of Decay in alle glorie op Xbox Live Arcade. De survival-horror game van Undead Labs werd goed ontvangen en verkocht meer dan 250.000 exemplaren in de eerste twee dagen na release. Ook bij Microsoft is er een fan, want Spencer ziet graag State of Decay naar de Xbox One komen.

Of Phil Spencer dit bekijkt vanuit z’n portemonnee of vanuit liefde voor de game, weet ik niet. Het zal wellicht een beetje van beide zijn, want niet alleen de cijfers laten zien dat de eerste weken na release van State of Decay soepel verlopen. Het almachtige internet reageert ook positief, omdat het een vermakelijke XBLA-titel is. In State of Decay is het de bedoeling om te overleven. Het zijn jouw vaardigheden tegen hordes zombies en jij bent de aangewezen persoon om je medemens te beschermen. Door middel van het bouwen van een dichtgetimmerde schuilplaats, kun je de ongewenste wezens buiten de deur houden. Daarnaast kun je verlaten winkels doorzoeken voor spullen, zelf voedsel verbouwen of dingen ruilen met andere overlevenden. Niet te vergeten dat je uiteraard ook zombies een kopje kleiner kan maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zou zomaar kunnen dat de grote baas bij Microsoft zelf ook zombies knalt in State of Decay. Spencer is tenminste enthousiast als het gaat om een versie van State of Decay voor de Xbox One. Het is tenslotte een titel die door Microsoft zelf uitgegeven is. Dus mocht het succes van State of Decay doorzetten, zou het zomaar kunnen zijn dat we de game op de Xbox One gaan zien. Eerder werd al bekend dat ook PC-gamers aan de slag kunnen met de game, aangezien er ook een Steam-versie komt. Daar is echter nog geen releasedatum van bekend. Of State of Decay ook daadwerkelijk naar de Xbox One gaat komen, is nog maar de vraag. Als Phil Spencer het ziet zitten, dan zou dat zomaar kunnen.

Spencer ziet graag State of Decay naar de Xbox One komen

Spencer ziet graag State of Decay naar de Xbox One komen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch