Menu Premium

Spencer bevestigt dat Rare op dit moment niet werkt aan nieuwe Conker

Franky Mangal 20/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werd bekendgemaakt dat de Rare´s geliefde eekhoorn Conker zijn opwachting zal maken in Project Spark. Fans kregen hierdoor meteen de hoop dat Conker misschien wel zou terugkeren in een nieuw avontuur. Xbox-baas Phil Spencer heeft inmiddels echter bevestigd dat Rare op dit moment niet werkt aan een nieuwe Conker.

Direct na de aankondiging van Conker in Project Spark vroeg een fan aan Spencer of hij kan aannemen dat Rare op dit moment niet werkt aan een nieuwe Conker. Spencer antwoordde bevestigend, maar voegde er wel aan toe dat het nog wel kan komen. “We hebben niet nooit gezegd, maar op dit moment wordt er niet aan gewerkt door Rare of door een andere studio”, aldus de baas van de Xbox-divisie. Ontwikkelaar Team Dakota van Project Spark voegt hier nog aan toe. “Dat Conker nu verschijnt in een miniserie in Project Spark, betekent niet dat hij elders niet meer zijn opwachting zal maken.” Conker zagen we op de vorige E3 overigens ook al verschijnen in combinatie met Project Spark.

De laatste Conker is ´Conker: Live and Reloaded´ en dateert alweer uit 2005. De verwachting is dat Rare dit jaar in elk geval één grote titel zal aankondigen, dus er is nog een sprankje hoop. Dit lijkt echter een aankondiging te gaan worden voor een nieuwe Battletoads.

Bron: Phil Spencer (Twitter) – via VideoGamer

Spencer bevestigt dat Rare op dit moment niet werkt aan nieuwe Conker

Spencer bevestigt dat Rare op dit moment niet werkt aan nieuwe Conker

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch