Menu Premium

Spelers Call Of Duty: Warzone lopen over naar Apex Legends

Mitchel Hoes 05/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Warzone is behoorlijk populair. En het levert Activision dus een hoop centjes op. Call Of Duty: Warzone cheaten is ook een game waarin veel gecheat wordt. Net als bij veel andere online shooters. Hard optreden tegen die cheaters is iets wat de hardcore gamers graag zien. Maar het zorgt er ook voor dat je veel spelers uit moet sluiten en dus minder geld verdient. Het anti cheat beleid bij publishers is dan ook tricky. Je wil streng zijn, maar ook niet op elke slak zout leggen. Tijdens de afgelopen ‘Investor Call’ van Activision liet de grootmacht opnieuw niets weten over het veranderen van het niet al te populaire Anti-Cheat systeem in Call Of Duty Warzone. En dat zit veel gamers niet lekker. Sommigen balen er zelfs zo veel van, dat ze ‘overlopen’ naar Apex Legends. Wat betere regels heeft.

Call of Duty: Warzone heeft steeds meer problemen met cheaten

Met de afgelopen patches, nieuwe seizoenen en overige content is er weinig veranderd aan de hoeveelheid cheaters waar Call Of Duty Warzone zoveel last van heeft. Er zijn nog steeds erg veel problemen met cheaters. En hardcore fans worden er gek van. De Twitter-pagina van ModernWarzone toonde zich bijvoorbeeld niet bepaald happy.

Dieptepunt is nu bereikt voor veel spelers

Voor bepaalde Call of Duty spelers is het dieptepunt nu echt bereikt. Ze kappen ermee en hebben Warzone volledig opgegeven. Veel grote streamers laten Warzone achter zich en stappen over naar andere titels zoals bijvoorbeeld Apex Legends. Daar zijn sinds het laatste seizoen de spelers met grote hoeveelheden toegenomen. En er liggen meer kapers op de kust. Battlefield 2042 komt er aan en Halo Infinite, waar laatst een prima Technical Alpha van draaide, ligt op de loer. Beide kunnen het Warzone erg moeilijk gaan maken als Activision de problemen met de cheaters niet gaat oplossen. Maar je weet het. Adminnen kost tijd en moeite. Vraag is nu of Activision die effort ook in de game wil gaan steken.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch