Menu Premium

Speler speedrunt GTA V in negen uur zonder damage op te lopen

JeffreyHage 19/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game speedrunnen is op zichzelf al een lastige klus. Je moet precies weten waar alle enemies zijn, hoe je ze moet verslaan en hoe je elke missie aan moet pakken. Een game als GTA V is daarin niet anders dan anderen en het is vanwege de vele vuurgevechten (en de random encounters op straat) haast onmogelijk om de game zonder kleerscheuren te doorlopen. En toch heeft een speler genaamd UnNameD juist dit voor elkaar gekregen. Een speedrun van GTA V in negen uur doorlopen, zonder ook maar één kogel te vangen. Goed, het kostte hem wel 48 pogingen, maar dan heb je ook wat..

Niet alleen gedaan

Voordat we beginnen met UnNameD de hemel in te prijzen, moeten we ook iemand anders credits geven. Het was namelijk een medespeler onder de naam DarkViperAU die alle strategieën heeft uitgedacht en de GTA V speedrun als eerste voltooide. Het was alleen UnNameD die de game in negen uur voltooide en daarnaast geen enkel punt damage opliep. Iets wat je – als je GTA V hebt gespeeld – echt maar heel moeilijk voor kunt stellen. Omdat UnNameD dit zelf ook wel wist, heeft hij een mod op zijn game toegepast. Deze mod houdt precies bij hoeveel damage een speler op loopt. En in de onderstaande video (reeks van 3 video’s overigens) is de playthrough van UnNameD te zien.

48 keer GTA V

Een game 48 keer op rij spelen is op zichzelf uiteraard al een behoorlijke achievement. Maar als je je bedenkt dat UnNameD alleen al 48 keer nodig had om tot deze (let’s face it) perfecte GTA V speedrun te komen, realiseer je je pas hoe groots dit eigenlijk is. Eén ding is nu in ieder geval meer dan duidelijk: voor UnNameD heeft de singeplayer van GTA V absoluut geen enkel geheim meer. Of de speler zij huzarenstukje op de next gen port van de game gaat herhalen, is nog onduidelijk. Maar waar een wil is is een weg, toch?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch