Menu Premium

Speelt Dragon Age 3 zich af in Orlais?

Gamekings Redactie 11/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Creative Director van Dragon Age, Mike Laidlaw, heeft op de PAX East 2012 een aantal grote hints weggegeven voor de richting die BioWare en EA op willen met de RPG-franchise.

BioWare heeft officieel bevestigd klaar te zijn met de ontwikkelingen voor Dragon Age II en staat op dit moment erg open voor feedback van de fans. Op de conventie is duidelijk geworden dat het bedrijf zich voor de volgende titel in de Dragon Age-serie op drie speerpunten wil gaan richten.

Allereerst hebben ze laten weten dat er geen levels meer worden gerecycled uit hun eerdere titels. Bovendien, als er een stedelijk gebied in voorkomt, dan zal het wellicht een “Frans” tintje krijgen. De die-hard fans snappen uiteraard meteen de link met de Franse personages uit Orlais.

Er wordt ook hard gewerkt aan de verbeteringen van het “Jouw keuze bepaalt de interactie en veranderingen van de wereld om je heen”-systeem. De vele rare gevolgen van je acties en de problemen met importeren lijken verleden tijd te zijn in een toekomstig nieuw deel in de Dragon Age-franchise.

Als laatste is de mogelijkheid om het uiterlijk van je party-members aan te passen uit de mottenballen getrokken. De manier waarop dit gebeurt, is wel erg vernieuwend. Een harnas zal er niet voor ieder character hetzelfde uit zien, maar zal zich vormen naar het kenmerkende uiterlijk van je personage. Op deze manier blijven de silhouetten erg herkenbaar en raak je niet zo snel het overzicht kwijt tussen de verschillende personages op het slagveld.

BioWare heeft goed naar de kritieken op de eerste releases van de fans geluisterd. Stel je voor dat de ontwikkelaar meeleest in de comments hieronder. Wat wil jij ze graag aanraden om te verbeteren of veranderen in een nieuw deel in de Dragon Age-serie? Wij gaan voor een nieuw ambacht speciaal voor Dennis: de worstverkoper.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch