Menu Premium

Speel Homefront The Revolution gratis tijdens het Steam Free Weekend

Suzanne de Jong 09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens het Steam Free Weekend zal Homefront The Revolution gratis speelbaar zijn. Dit wil zeggen dat de volledige singleplayer, co-op en de Resistance Mode missies gratis te checken zijn gedurende dit weekend. Dus mocht het zo zijn dat jij Homefront The Revolution nog niet hebt gespeeld en beschikt over een Steam-account? Dan is jouw weekend voorzien van een leuke activiteit: speel Homefront The Revolution gratis tijdens het Steam Free Weekend.

Homefront The Revolution kwam eerder dit jaar uit, dus je kan straks voor gratis en niks aan de slag met een vrij recente game. Onlangs werd er een grote patch aan de game toegevoegd die ervoor heeft gezorgd dat de framerates en algehele performance zijn verbeterd. Mocht het zo zijn dat je tijdens het weekend de game zó leuk vindt dat je hem eigenlijk langer zou willen spelen dan alleen dit weekend? Dan is het mogelijk om met de speciale kortingscode die je krijgt zodra je de game gratis binnenhaalt in te ruilen voor een mooi prijsje.

Deze Steam Free Weekend actie verloopt op zondag 11 september om 22:00. Ga jij jouw PC aanslingeren om deze Deep Silver-game te spelen, of heb je Homefront The Revolution al lang en breed uitgespeeld? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch