Menu Premium

Speel Halo 4 voor de release op het Amsterdam Dance Event

Gamekings Redactie 18/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zit je al het hele jaar te wachten tot je eindelijk het nieuwe avontuur van Master Chief kunt spelen? Of wil je Halo 4 toch nog even proberen voordat je hem in huis haalt? Dan heb ik goed nieuws voor je, want aanstaande vrijdag kun je op het Amsterdam Dance Event al de multiplayer van Halo 4 spelen. Wat wat? Ja zeker, vandaag in de ADE lobby in de Stadsschouwburg op het Leidseplein in Amsterdam gaat het allemaal gebeuren. Speel Halo 4 voor de release op het Amsterdam Dance Event!

De Halo 4 multiplayer moet natuurlijk alleen al genoeg reden voor je zijn om even langs te komen. Maar er is meer. Microsoft organiseert nog een speciale wedstrijd. Je kunt namelijk een Meet & Beat met de Nederlandse DJ held Sander van Doorn winnen. Hij is natuurlijk niet zomaar gekozen voor deze Meet & Beat, want Sander van Doorn heeft een brute remix gemaakt van de Halo 4 track “To Galaxy”. Bovendien is hij een van de juryleden die de Halo 4 Remix wedstrijd beoordeelt.

Ben je dus een grote fan van zowel Halo als Sander van Doorn en wil je kans maken op de Meet & Beat? Dan zou ik aanstaande vandaag tussen 12:00 en 18:00 even een kijkje nemen in de ADE lobby van de Stadsschouwburg op het Leidseplein in Amsterdam. Je kunt natuurlijk ook Sander van Doorn gewoon een flink pak rammel met Halo 4 komen geven.

Speel Halo 4 voor de release op het Amsterdam Dance Event

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch