Menu Premium

Speel binnenkort met Snoop Doggy Dog in Call of Duty: Warzone

Dansky 22/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is geen wonder dat er honden zitten in Vanguard. Onze trouwe viervoeters worden al honderden jaren gebruikt als waakhond of als knuffelkont. In Vanguard zit de killstreak Attack Dogs. Maar zijn er ook Attack Doggs? Of is er maar één échte Dogg en is meervoud niet alleen onnodig maar ook onmogelijk? Puur alleen omdat deze man zelf eigenlijk te groot is voor je harde schijf? We gaan het meemaken want de Man Himself, de OG Dogg, komt naar Call of Duty: Warzone, Vanguard en Call of Duty: Mobile.

Klinkt als 1 april!

De release date kan ervoor zorgen dat je misschien denkt dat het een grap is. Want voor Call of Duty: Mobile kan je per 1 april, wel middels Lucky Draw, Snoop als nieuwe Operator krijgen. Heel eerlijk: hij ziet er wel sick uit met z’n gelikte gouden vest.

Snoop

Big Dogg

Daarnaast krijg je ook nog een nieuwe SMG met een uniek death effect waardoor je, je op een concert waant. Als klap op de vuurpijl, van datzelfde spreekwoordelijke concert, wordt je wapen ook nog eens éxtra flashy des te meer kills je maakt. Maar dit is alleen in Call of Duty: Mobile want in Vanguard en Warzone kan je ‘m op een andere manier krijgen.

Call of Duty: Warzone wordt gepimpd

Binnen Vanguard en Warzone kan je Snoop Dogg kopen via de reguliere weg van een Operator Bundle. Deze bundle zal online gaan op 19 april 2022, wat al werd geteased door onderstaande video van een paar dagen terug.

Met deze bundle krijg je 10 items, waarvan drie exclusief voor Vanguard, en een gehele nieuwe Operator progression. Speel deze vrij om nog meer goodies te krijgen waaronder nieuwe outfits en een aantal cosmetische items. De prijs voor deze nieuwe pack is nog onbekend en meer wordt bekend gemaakt in de aankomende weken. Of Snoop stealthy zal zijn of opvalt tussen de jungle bladeren zullen we later pas merken. In ieder geval komt Snoop wel even je game blauw zetten. Wie weet zet dit de deur open voor andere artiesten. Lady GaGa met een vleesoutfit bijvoorbeeld. Of Katy Perry met de slagroomspuiten. Laat vooral in de comments weten wat voor krankzinnige artiesten ook wel in Call of Duty mogen verschijnen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch