Menu Premium

Snoop Dogg rage quit en laat stream zeven uur aan staan

Jan Johan Beldrok 01/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Snoop Dogg is een fervent gamer. En hij streamt ook graag. Doorgaans met een fikse joint in zijn mond. Een van zijn favo games om te streamen is Madden NFL 21. Voor de niet-kenners, dit is een sportgame die draait om American Football. Regelmatig stopt hij zijn game in de console, zet hij de stream aan en gaat hij online los.  Dat was ook het plan het afgelopen weekend. Gewoon een chille sportstream. Het liep echter anders. Enter rage quit…

‘Sit Back, Relax, and Chill its a Vibe Here’

De titel van de stream van dit weekend was ‘Sit Back, Relax, and Chill its a Vibe Here’. maar dat chille was er snel af voor de Dogmaster. Na het opstarten van zijn stream stond Snoop Dogg binnen no time met 14-0 achter (twee touchdowns en 2 conversies). En niks leek er op dat hij binnenkort met een wonderbaarlijke comeback op de proppen zou komen. Mogelijk viel de wiet niet goed. Nadat zijn tegenstander een derde touchdown scoorde en de stand op 21-0 zette, had Snoop Dogg genoeg gezien en startte hij de rage quit.

Snoop Dogg rage quit hit op Twitch

“F*** this s*** man, I came in this room and everything went bad,” F*** this s***.” Snoop stond op, schakelde zijn console uit en riep dat de slechte prestatie de schuld was van de kamer waarin hij speelde. Blijkbaar heeft hij er meerdere. Vervolgens liep hij weg. Wat geen probleem was, ware het niet dat hij vergat om de stream uit te zetten. waardoor je ruim zeven uur lang No Signal in beeld zag, en vette soul op de achtergrond hoorde. . Tot groot vermaak van gamers. Want waar de meeste streams van Snoop een paar duizend keer bekeken worden, heeft deze video momenteel 103.900 views. O ja, na ongeveer zeven en een half uur loopt Snoop door de kamer in een hoodie, realiseert zich wat hij heeft gedaan en maakt een einde aan de stream.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch