Menu Premium

Speel als zombie in Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag maakte Microsoft al bekend dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare timed-exclusive naar de Xbox One komt. Tijdens de EA persconferentie kondigde Popcap nog veel meer in-game elementen aan. Speel als zombie in Plants vs. Zombies: Garden Warfare en betreed de andere kant van het strijdtoneel.

In Plants vs. Zombies: Garden Warfare gaat het mogelijk worden als een zombie de planten aan te vallen. Je bent dus niet meer standaard een plantje die je huis moet verdedigen. Deze third-person action-adventure gaat een behoorlijke stap vooruit. Zo heb je de mogelijkheid uit verschillende klasse te kiezen. Dat wordt lekker schieten met verschillende wapens. Naast de modus om als zombie door het leven te gaan, komt er ook een heuse Boss Mode. In deze Boss Mode kan je door middel van je tablet, tijdens het spelen, je leger van zombies aansturen. Deze extra soldaatjes komen dan ook goed van pas in de grote slagvelden die zullen volgen. Een klein nadeel is wel dat de Boss Mode in het begin alleen speelbaar is met je Xbox One. Of de andere consoles uiteindelijk ook een Boss Mode krijgen, is nog maar even afwachten.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt in de lente van 2014 onze kant op. Dan kunnen we eindelijk deze game van EA zelf beoordelen, want zeg nou zelf, de game ziet er best goed uit.

Speel als zombie in Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Speel als zombie in Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch