Menu Premium

Speciale Super Smash Bros. Nintendo Direct-uitzending op 8 april

Karim Shehata 04/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd worden we door Sakurai, het brein achter de Kirby- en Super Smash Bros.-games, steeds vaker verwend met nieuwe screenshots van de nieuwe Super Smash Bros. die dit jaar moet gaan verschijnen voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Zo maakte hij al vele soorten aanvallen en Assist Trophy’s bekend door middel van deze screenshots, om nog maar te zwijgen over de stages die hij op het Miiverse bekend heeft gemaakt. Dinsdag wordt de Super Smash-fan echter helemaal verwend, want er komt een speciale Super Smash Bros. Nintendo Direct-uitzending op 8 april.

Dit heeft Nintendo zojuist bekendgemaakt. Dit betekent dus dat we op 8 april aanstaande veel nieuwe informatie en beelden kunnen verwachten van de game, waardoor één van de grootste Nintendo-games van dit jaar dus even goed in het zonnetje wordt gezet door het Japanse gamebedrijf. Wat we precies kunnen verwachten van de Nintendo Direct-uitzending is nog niet bekend, maar laten we hopen dat we in ieder geval te weten komen wanneer de game nu precies gaat verschijnen. De Nintendo Direct-uitzending wordt overigens wel uitgezonden op een opmerkelijke tijd, want om 00:00 gaat de live uitzending beginnen. Technisch gezien zien wij de speciale Super Smash Bros. Nintendo Direct-uitzending dus op 9 april.

Zoals gezegd is het dus te hopen dat we een releasedatum te weten komen. Daarnaast is het ook niet onwaarschijnlijk dat de game nog een extra subtitel krijgt, want de eerdere Super Smash-games op bijvoorbeeld de Gamecube en de Wii kregen ook de subtitels Melee en Brawl met zich mee. Of er nog nieuwe personages, nieuwe stages of andere nieuwe dingen worden aangekondigd voor de game is dus nog volstrekt onduidelijk en daarom is het in ieder geval voor de Super Smash-fan zaak om deze Nintendo Direct-uitzending te bekijken. Super Smash Bros. is zoals gezegd één van de grote titels van Nintendo van dit jaar, want naast de brawler van Nintendo staat natuurlijk Mario Kart 8. Laatstgenoemde game verschijnt op 30 mei.

Speciale Super Smash Bros. Nintendo Direct-uitzending op 8 april

Speciale Super Smash Bros. Nintendo Direct-uitzending op 8 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch