Menu Premium
Loading...

Spartans krijgen het zwaar te verduren in deze Story Vidoc van Halo Wars 2

Erwin Prins 23/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Benieuwd naar het verhaal en de characters die je kunt verwachten tijdens de campaign van de nieuwe Halo Wars? Ontwikkelaar 343 Industries heeft de San Diego Comic Con aangegrepen om middels een nieuwe video te showen wat er zich op de achtergrond van de RTS allemaal afspeelt. De Story Vidoc van Halo Wars 2 maakt in ieder geval duidelijk dat de Spartans het zwaar te verduren krijgen.

Het verhaal van Halo Wars 2 gaat direct verder waar deeltje een eindigde. Bekende crewleden en andere personages uit het origineel keren terug en krijgen te maken met een nieuwe dreiging in de vorm van het onheilspellende alienras The Banished.

De eerste Halo Wars liet in 2009 zien dat een RTS prima speelbaar is op de console. Hoewel het niet meer werd dan een klein succesje, kondigde Microsoft op de afgelopen Gamescom een sequel aan. Waar het eerste deel nog werd ontwikkeld door het inmiddels opgedoekte Ensemble Studios is het stokje nu overgenomen door de RTS-veteranen van The Creative Assembly. De Total War-ontwikkelaar werkt daarbij nauw samen met 343 Industries.

Op de E3 maakte Microsoft bekend dat Halo Wars 2 vanaf 21 februari 2017 beschikbaar is voor zowel de Xbox One als de PC. Evenals Gears of War 4 en andere aankomende games met het Microsoft Studios-label ondersteunt het Xbox Play Anywhere. Loop jij al warm voor een nieuw top-down Halo-avontuur?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch