Menu Premium
Loading...

Space Hulk: Deathwing Teaser Trailer

Karim Shehata 03/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben iedere zomer de Tour de France, elk jaar moet er dagelijks kaas en melk in de winkels liggen, maar ook worden er nog altijd bordspelletjes gespeeld, zoals Space Hulk. Nu zul je jezelf misschien afvragen wat deze drie dingen in hemelsnaam met elkaar te maken hebben. De Tour de France-, Farming Simulator- en Space Hulk-games worden alledrie uitgegeven door Focus Interactive. Gaat onze geliefde Hulk de ruimte in? Dat zie je in de Space Hulk: Deathwing Teaser Trailer.

Natuurlijk gaat het uiterst populaire Marvel-personage niet de ruimte in. Deze game is namelijk gebaseerd op wat familiespellen en een paar RTS-games die de naam Space Hulk gebruikten om naam te maken en bekendheid te krijgen. De ontwikkelaar meldt echter dat de nieuwe shooter van Focus Interactive niet gerelateerd is aan de RTS-games in de Space Hulk-franchise, waardoor het erop lijkt dat alleen de naam gebruikt wordt voor de game.

De Space Hulk: Deathwing Teaser Trailer maakt het er overigens niet veel duidelijker op wat we van de game moeten verwachten, maar daarvoor is natuurlijk een teaser. Wat we wel weten is dat de game wordt ontwikkeld in de Unreal Engine 4, waardoor je waarschijnlijk kunt rekenen op een grafisch spectaculaire PC-versie van deze game. Ook PlayStation 4- en Xbox One-versies lijken hiermee niet helemaal uitgesloten. De game wordt ontwikkeld door Streum on Studio, in samenwerking met Cyanide.

In de game speel je met een Space Marine Terminator en is het de bedoeling de Genestealers uit te schakelen. Dit alles speelt zich af op een ‘eng’ ruimteschip. Verder kun je natuurlijk steeds sterker worden in deze game, door middel van het vergaren van bijvoorbeeld nieuwe abilities. Om alle eventuele onduidelijkheid nog maar eens uit de weg te helpen: we gaan niet met de zeer bekende Hulk de ruimte in. Of je dat jammer vindt, kun je zelf beoordelen na het checken van deze verse Space Hulk: Deathwing Teaser Trailer!

Space Hulk: Deathwing Teaser Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch