Menu Premium
Loading...

South Park: The Fractured But Whole kakt op The Avengers

Andor Joosten 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

South Park, een vreedzame stad waar nooit wat gebeurt. Geen alien invasies, geen dakloze zombie-epidemie, geen meth heads, gewoon rust en stilte. Behalve wanneer het er wel is. Maar je kan niet alles hebben, dus plaats deze trailer voor je oogballen en geniet. Marvel kan nog wat leren van Coon and Friends, want South Park: The Fractured But Whole kakt op The Avengers.

Deze game speelt zich af de dag na het einde van The Stick of Truth. Je bent nog steeds dezelfde New Kid, of zoals Cartman je graag noemt: Douchebag. Iedereen is gestopt met high fantasy roleplay en alles wat je hebt gedaan en hebt bereikt in de vorige game betekent niks. Je bent weer gewoon Douchebag en de andere kinderen zijn superheroes! En iedereen weet dat zelfs een kind het beter zou kunnen doen dan die schijthelden van Marvel, met hun Civil War. Dat is voor watjes! Marvel wilde Captain America: Civil War eigenlijk The Fractured But Whole noemen, maar Matt Stone en Trey Parker waren ze te snel af. Ook help je Kanye West (Gay Fish) met zijn moeder naar de hemel te helpen. Gay Fish, y’all.

Nu is het allemaal leuk en aardig dat je weer een Douchebag bent, maar wat is er nieuw aan deze game? Naast een nieuwe twist op de South Park-formule hebben ze de combat grof aangepakt. Zo begint de game met Cartman die jou een superhero backstory geeft. Lang verhaal kort, je vader neukte je moeder. Je vertrouwde hem, je houdt van je moeder en hij neukt haar gewoon! No respect. Hierna kies je een class, waar je ook dit keer uit 4 kan kiezen. De combat speelt zich dit keer af op een grid-based arena om meer strategie aan de gevechten toe te voegen. Knockbacks, teleportatie, gebruik maken van je omgeving en een gat in space en time scheuren met scheten die z’n weerga niet kennen, dit zijn een paar van de nieuwe toevoegingen waar je naar uit kan kijken.

South Park: The Fractured But Whole kakt vanaf 6 december over de Avengers heen op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Als je de game pre-purchased, dan krijg je ook nog eens South Park: The Stick of Truth gratis. Trek jij straks een lolbroek en grapjas aan in de nieuwe South Park-game? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch