Menu Premium
Loading...

South Park: The Fractured But Whole geeft ons de Nosulus Rift Experience

Mark Hoogland 12/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de aanloop naar de release van South Park: The Fractured But Whole komt Ubisoft met een revolutionaire ontwikkeling in game peripherals op de proppen. De Nosulus Rift Experience belooft een nieuwe stap in immersive gaming door van elke scheet een unieke belevenis te maken. Smell die shit!

De headset, geïnspireerd op de Oculus Ruft Rift, dient over de neus te worden geplaatst en geeft de speler de gelegenheid om de wereld van South Park: The Fractured But Whole letterlijk op te snuiven. In bovenstaande video legt senior producer Jason Schroeder uit dat één van jouw speciale krachten in de game die van jouw kont is, en de enige manier om die goed te ervaren is te zorgen dat je die écht kan voelen. En daarbij moet je heel, heel dichtbij komen.

De video belucht verder de intensieve research die in de Nosulus Rift is gestoken. Men heeft dag en nacht gezwoegd op het ontwerp van het apparaat, testte meerdere prototypes en huurde geurexpert Jürgen Bischoff in om de ultieme kontgeur te definiëren. Meer dan duizend scheten werden hiervoor geroken – een inzet die op z’n minst dapper is te noemen. Het is nog te vroeg om het met zekerheid te zeggen, maar de kans is groot dat we met deze Fartual Reality-device een nieuw Defining Moment in games te pakken hebben!

De neusgierige gamer kan de Nosulus Rift uitproberen op de aankomende Gamescom. South Park: The Fractured But Whole zal vervolgens op 6 december uitkomen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch