Menu Premium

Sony toont op de TGS nieuwe modellen en games voor de PS Vita

Suzanne de Jong 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar werd bekend dat de PlayStation Vita in Nederland niet langer meer verkrijgbaar zou zijn, dit moment hebben Karim en Shelly toen vastgelegd in deze Gamekings Extra. Echter is diezelfde PlayStation Vita in Japan nog wel springlevend. Zo levend dat Sony op de TGS nieuwe modellen en games voor de PS Vita heeft getoond!

In Japan is de PlayStation Vita al langer in kekke kleurtjes verkrijgbaar. Zo kan je hem daar kopen in de kleuren wit, blauw, oranje, zwart en vanaf 1 december ook in het rood en grijs. Ook zijn er nieuwe games onthuld voor de PlayStation Vita. Zo komt Square Enix met SaGA: Scarlet Grace. Een andere nieuwe titel is Danganronpa V3, een typische Japanse game. Tot slot is Fortune Street aangekondigd, een bord spel met characters uit Dragon Quest en Final Fantasy.

TGS nieuwe modellen en games voor de PS Vita

TGS nieuwe modellen en games voor de PS Vita

Nog steeds verkoopt de PlayStation Vita in Japan ontzettend goed, zo goed dat de handheld regelmatig de hardware lijsten domineert als het gaat om verkoopcijfers. Wel is het zo dat de PlayStation Vita het flink aflegt tegenover de 3DS van Nintendo. De 3DS is tot nu toe namelijk 21 miljoen keer verkocht in het land van de rijzende zon, wat flink afsteekt tegenover de vijf miljoen verkochte PlayStation Vita-exemplaren.

Heb jij een PlayStation Vita thuis liggen, of heb je hem inmiddels misschien zelfs al van de hand gedaan door het karige aanbod? Laat het weten in de comments.

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch