Menu Premium

Sony toont de eerste Mortal Kombat X gameplaybeelden

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het fighting-genre is nog niet echt aan bod gekomen deze avond, maar nu wel tijdens de Sony persconferentie, want Sony toont de eerste Mortal Kombat X gameplaybeelden. De game werd enkele dagen geleden al aangekondigd, maar onze ogen hebben toen nog niet kunnen genieten van waar het naar snakte bij het horen van een aankondiging van deze nieuwe Mortal Kombat.

De trailer liet een aantal nieuwe stages zien die wederom oud en vertrouwd des Mortal Kombat oogden. Wat nieuw is aan de stages is dat het mogelijk is voorwerpen in de stage te gebruiken als wapen. Verder zagen de stages er gelikt en dynamisch uit, net als de oude bekende fighters uit de game. Ook de welbekende ‘breakers’ zijn opnieuw van de partij. Gebroken botten, bloed dat om je oren spat en one-liners van jewelste zijn allemaal van de partij in Mortal Kombat X. Nu zijn we nog één belangrijk ding uit de serie vergeten te noemen. Laten we deze zaak dan ook in stijl aankondigen: FINISH HIM! Ja, we hebben het natuurlijk over de fatalities die ook netjes in de game zitten.

Mortal Kombat X lijkt dus op de bruikbare stages alles te doen wat ze voorheen ook deden. Uiteraard zullen we de komende weken nog wel wat andere vernieuwingen te horen krijgen, aangezien de game pas in 2015 uitkomt voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Sony toont de eerste Mortal Kombat X gameplaybeelden

Sony toont de eerste Mortal Kombat X gameplaybeelden

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch