Menu Premium

Sony toont de eerste gameplaybeelden van Destiny

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Bungie vier Halo games en een uitbreidingspakket voor Halo 3 had ontwikkeld, is de ontwikkelaar vertrokken bij Microsoft en de samenwerking aangegaan met Activison. Uit deze samenwerking kwam de nieuwe IP Destiny voort, een online shooter die we van de ontwikkelaar niet een MMO mogen noemen. Hoewel we al veel informatie hadden over de game, hebben we nog maar weinig gameplay gezien van de game. Hier is zojuist verandering in gekomen, want Sony toont de eerste gameplaybeelden van Destiny op haar eigen E3 persconferentie.

Hoewel de werktitel van Respawn Entertainment’s nieuwe titel Titanfall de naam ‘Call of Halo’ droeg, zou die naam ook zeker niet misstaan voor Destiny. De stijl van Halo lijkt in deze game samengesmolten te worden met de schietactie die Call of Duty levert, verpakt in een online shooter. In de uitgebreide gameplay beelden valt te zien dat je goed samen kunt werken, om samen (met maximaal vier spelers) de computergestuurde tegenstanders te lijf te gaan.

Ook benadrukte Sony nogmaals dat het een exclusieve deal heeft met Bungie en Activision voor deze game, wat waarschijnlijk gaat inhouden dat de toekomstige DLC van deze game, al dan niet timed, exclusief verschijnt voor de PlayStation 4. Destiny verschijnt op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Wanneer de game precies verschijnt is nog niet bekend, maar lijkt eind dit jaar te gaan verschijnen.

Sony toont de eerste gameplaybeelden van Destiny

Sony toont de eerste gameplaybeelden van Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch