Menu Premium

Sony teast een nieuwe game op Twitter

Gamekings Redactie 09/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Door al het next-gen geweld is het soms moeilijk je even echt te focussen op nieuwe games, al helemaal wanneer er zeer weinig over een game bekend is. Met de Gamescom in het vooruitzicht hoeven we de komende tijd geen grote aankondigingen te verwachten. Sony trekt zich hier vrij weinig van aan en probeert iedereen alvast warm te krijgen, want Sony teast een nieuwe game op Twitter.

De ene keer wordt er gekozen om groots uit te pakken met een aankondiging van een nieuwe game, een andere keer is een afbeelding genoeg om bij menig gamer vraagtekens op te roepen. Dit laatste is nu het geval. Sony heeft op Twitter en Facebook een teaser geplaatst met weinig woorden en een nog minder zeggend plaatje. De afbeelding zegt, vertaald, het volgende: “Wanneer werelden botsen”. Wordt dit een gehele nieuwe titel, of een uitbreiding op al iets dat bestaat? Komt de game naar de PS Vita, of wordt deze game een klapper op de PlayStation 4?

Jij mag het zeggen. Wat dit nou precies is, is net zo onduidelijk als de vraag of we er binnenkort al antwoord op krijgen. Het zou best wel eens gebaseerd kunnen zijn op het bekende science-fiction verhaal met dezelfde naam. Waar denk jij dat deze teaser van is?

Sony teast een nieuwe game op Twitter

Sony teast een nieuwe game op Twitter

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch