Menu Premium
Loading...

Sony Power Food 1 April Video

Karim Shehata 01/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de eerste van april en dat betekent dat je vandaag minstens tien keer moet horen dat je veters los zitten, zelfs wanneer je schoenen niet beschikken over veters. Dit soort slechte grappen komen natuurlijk ieder jaar terug, maar sommige mensen en bedrijven zijn wat origineler. Zo  kun je in Google Maps nu bijvoorbeeld op zoek gaan naar Pokémon, terwijl Nokia vandaag de populaire 3310-telefoon had omgetoverd tot een ware smartphone. Nu is het de beurt aan Sony, want je kunt nu gewoon je PlayStation Vita opladen door middel van je eten! Hoe dit in z’n werk gaat, check je in de Sony Power Food 1 April Video.

Alhoewel het hier vanzelfsprekend een grap betreft, zou het natuurlijk geweldig zijn om je telefoon of, zoals in de video als voorbeeld wordt aangehaald, je PS Vita op te kunnen laden door middel van je eten. Stop de oplaadkabel van je apparaat in het speciale eten van Sony en voila! Je kunt eten en tegelijkertijd door middel van je eten je apparaten opladen. Door de Sony Power Food 1 April Video hoop ik in ieder geval dat dit ooit wel werkelijkheid wordt, maar dat is natuurlijk een onwaarschijnlijk streven.

Ook Sony pakt dus uit vandaag op 1 april. Het bedrijf volgt de grappen van Samsung, HTC, Google en Nokia, terwijl er waarschijnlijk nog een aantal grote bedrijven gaan volgen. Wanneer we terugkijken op vorig jaar, maakte we kennis met de nieuwe console van Apple: de iPlay. Het apparaatje zag er nog niet eens zo verkeerd uit, maar de grap sloeg helemaal in toen bleek dat je toch alleen maar Angry Birds kon spelen op het apparaat. Op het gebied van games dachten we vorig jaar in de maling genomen te worden toen Far Cry 3: Blood Dragon werd aangekondigd door Ubisoft. Niets bleek minder waar, want de game verscheen uiteindelijk gewoon in mei. Onwaarschijnlijk is dat we in mei aan de slag kunnen met het opladen van onze apparaten door middel van eten en juist daarom is het bekijken van de Sony Power Food 1 April Video de moeite waard.

Sony Power Food 1 April Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch