Menu Premium

Sony onthult een God of War: Ascension co-op mode

Gamekings Redactie 06/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na inmiddels vijf God Of War games voelt ook Sony ontwikkelaar Santa Monica Studios de drang om te vernieuwen. En wat is de trend bij menig ander populaire single-player game? Juist, co-operatieve gameplay. Sony onthult een God of War: Ascension co-op mode.

God Of War staat bekend als een ijzersterke single-player franchise. Wanneer een dergelijke franchise al een tijdje meegaat komen er doorgaans geluiden van de consument en de industrie dat de ontwikkelaar niet vernieuwt en telkens hetzelfde truukje herhaalt. Mocht jij de epische verhaallijn, uitdagende puzzels, de vloeiende combat en godsgruwelijk brute moves nu eindelijk eens actief willen delen met een vriend? Dan is er goed nieuws. De vraag naar innovatie wordt door Santa Monica Studios beantwoord met een co-op mode. God Of War: Ascension bevat Trial Of The Gods, zo luidt de naam van deze nieuwe game mode waarbij je met een vriend hordes cyclopen, drie-koppige honden en legers geraamten te lijf gaat.

Wat  Horde Mode voor Gears Of War is en Firefight voor Halo, is Trial Of The Gods voor God Of War: Ascension. De voorheen genoemde games bevatten een leuk en diepgaand combat element. Het combat element staat ook centraal in Trial Of The Gods, los van enig verhalende context. Samen of alleen dien je je door aan tijd gebonden waves te vechten zonder dat de tijd opraakt en zonder dood te gaan. Door vijanden te killen win je extra tijd. Heb je je door vijf waves heen gesliced en gediced, dan wordt je getrakteerd op een boss-fight. En als je een beetje bekend bent met God Of War, dan weet je dat dát een van de elementen is die God Of War definiëert.

Persoonlijk vond ik de God Of War franchise al sterk genoeg zonder een multi-player mode, maar de mogelijkheid om het straks met een vriend of vriendin te delen, prikkelt toch mijn fantasie. Het kan de game aanzienlijk verlengen. Ga jij God Of War: Ascension aanschaffen? En denk je dat je de Trial Of The God co-op mode veel gaat spelen?

Sony onthult een God of War: Ascension co-op mode

Sony onthult een God of War: Ascension co-op mode

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch