Menu Premium

Sony onthult de PlayStation 4

Karim Shehata 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar Microsoft bij de Xbox Reveal meteen liet zien hoe de Xbox One eruit gaat zien, had Sony dat op de PlayStation 4 persconferentie van afgelopen februari nagelaten. De wildste geruchten gingen op het internet, en een Reddit gebruiker had zelfs op basis van de eerder uitgebrachte teaser van de PlayStation 4 een tekening gemaakt, door de teaser ‘goed’ te analyseren. Nu is het moment dan eindelijk daar: Sony onthult de PlayStation 4.

Hoewel de eerder genoemde tekening door velen op het internet zeker niet als onzin werd afgedaan, lijkt de PlayStation 4 totaal niet op diezelfde tekening. De PlayStation 4 lijkt namelijk wel héél veel op de Xbox One. De twee verschillende soorten zwart aan de bovenkant van de console, zijn bijna identiek aan die van de Xbox One. Hoewel het apparaat iets kleiner lijkt te zijn dan die van de directe concurrent, zou ook in dit geval het woord ‘videorecorder’ zeker niet misstaan.

Ook heeft het apparaat wat weg van de kleinere versie van de PlayStation 2. Dit vanwege de ‘scheve’ vormgeving van het apparaat, maar ook door de foto die Sony op het scherm toonde. Op de foto konden we zien hoe de controller tegen de PlayStation 4 aanstond. Op dezelfde manier werd de PlayStation 2 in het verleden ook getoond.

Wat vind jij van het design? Welke next-gen console is volgens jou mooier?

Sony onthult de PlayStation 4

Sony onthult de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch