Menu Premium

Sony lanceert officieel eSports-platform voor de PlayStation 4

Gamekings Redactie 15/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je ooit de drang gehad om iets te verdienen met jouw game skills? Sony gaat je binnenkort de mogelijkheid bieden om aan die drang te voldoen, want straks kun je dit vanuit jouw luie stoel bewerkstelligen. Het bedrijf heeft bekend gemaakt dat het de komende periode de PlayStation Official League zal uitrollen, te beginnen in Spanje.

PlayStation Official League is een platform wat gebruikt maakt van de matchmaking van games om vervolgens prijzen toe te kennen aan de topspelers. Op het moment dat de dienst beschikbaar komt zullen games als Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4 en FIFA 15 ondersteund worden, maar er wordt verwacht dat de dienst in de komende maanden voor meer games geïmplementeerd zal worden. Het platform werkt met seizoenen, waarbij het de bedoeling is dat je binnen een bepaalde periode zo hoog mogelijk op de ranglijst komt te staan. Aan het eind van het seizoen worden de beste spelers beloond en begint er een nieuw seizoen.

De dienst zal morgen als eerste in Spanje beschikbaar zijn en wordt daarna uitgebreid naar andere landen. Er zit één voorwaarde aan het meedoen aan de PlayStation Official League. Je moet namelijk wel een abonnement hebben op PlayStation Plus om vanaf je bank prijzen te kunnen binnenslepen.

Sony lanceert officieel eSports-platform voor de PlayStation 4

Sony lanceert officieel eSports-platform voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch