Menu Premium

Sony kondigt The Order 1886 aan

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchtenmolen was al een tijdje aan het draaien rond deze titel, maar de kogel is door de kerk. Sony kondigt The Order 1886 aan, vers voor de PlayStation 4 en van de hand van Ready At Dawn Studios en Santa Monica.

Toen de geruchten over The Order 1886 begonnen, was het vooral de vraag welke studio met de titel bezig zou zijn. Sony registreerde de naam, met als beschrijving ‘computer game software’ en ‘video game software’, waardoor we er wel aardig zeker waren van het bestaan van de game. Doordat er in Nederland ook al snel registraties waren, werd de link gelegd met Guerrilla Games, de Amsterdamse studio die we uiteraard kennen van de Killzone franchise. Niets bleek minder waar, want het zijn Ready At Dawn Studios en Sony Santa Monica wie de game ontwikkeld hebben.

Zoals de titel al doet vermoeden zal The Order 1886 afspelen in het verleden. De game heeft een Victoriaanse steampunk-setting en gebruikt het Londen van vroeger als decor. Als ridder van de oude orde zul je moeten vechten voor de mensheid, want zoals eigenlijk in bijna elke game zijn er een stel die er een potje van gemaakt hebben. Zo’n veertig jaar na de Industriële Revolutie moet jij als speler ervoor zorgen dat de wereld niet de verkeerde kant op gaat. The Order 1886 wordt een PlayStation 4 titel, maar veel meer is er nog niet over bekend.

Verwacht jij door de trailer dat dit een toptitel gaat worden voor de PlayStation 4?

Sony kondigt The Order 1886 aan

Sony kondigt The Order 1886 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch