Menu Premium
Loading...

Sony kondigt Marvel vs. Capcom: Infinite aan

Rik Koning 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een spetterende Uncharted reveal wist Sony de PlayStation Experience 2016 op een hoog tempo voort te zetten. Na een aantal jaar van afwezigheid was daar ineens weer een trailer te zien voor een nieuwe Marvel vs. Capcom-game. De fans hebben dus even geduld moeten hebben, maar nu is het zo ver; Sony kondigt Marvel vs. Capcom: Infinite aan.

Marvel vs. Capcom kent ondertussen een rijke geschiedenis. De eerste titel kwam maar liefst 20 jaar geleden uit in de vorm van X-Men vs. Street Fighter in de arcade-hallen. Later volgden meerder Marvel vs. Capcom titels op de PlayStation 1, 2 en 3, maar sinds Marvel vs. Capcom Origins in 2012 is het aardig stil gebleven omtrent deze serie.

Daar komt nu dus verandering in met Marvel vs. Capcom: Infinite. In de prachtige trailer is te zien hoe onder andere Ryu, Mega Man, Iron Man en Captain marvel hun opwachting zullen maken. Ongewtijfeld zullen er echter nog vele andere personages speelbaar zijn, maar daarover ongetwijfeld snel meer!

Tot slot werd bekend gemaakt dat de PlayStation 3 titel Ultimate Marvel vs. Capcom 3 vanaf vandaag ook verkrijgbaar is op de PlayStation 4. Daarnaast was in de trailer te zien dat Marvel vs. Capcom ergens in 2017 uit zal gaan komen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch