Menu Premium
Loading...

Sony kondigt Knack 2 aan op de PSX 2016

Yannick van Doorn 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation Experience is in volle gang en naast vele nieuwe trailers van al reeds aangekondigde games werden er vanavond ook nieuwe games aangekondigd. Een van deze nieuwe aankondigingen is een vervolg op PlayStation 4 releasegame Knack. Vanaf vanavond kunnen we uitkijken naar het vervolg, want Sony kondigt Knack 2 aan op de PSX 2016!

De beat ’em up platformer Knack laat jou de controle nemen over een robot in een levendige en kleurrijke wereld waarin je vele vijanden moet zien te verslaan. Ook bevat de game een hoop platformelementen. Het bijzondere aan Knack is dat je door het verzamelen van allerlei eeuwenoude relieken van een kleine robot in een grote sloopmachine kan veranderen.

In de volgende trailer kan je de aankondiging van het vervolg op Knack zien. Knack 2 laat meer van hetzelfde zien met een even kleurrijke wereld en verschillende platformelementen. We zien een grote Knack moeiteloos veranderen in zijn kleine versie om over een smalle richel te kunnen lopen om verder te komen in het level. Je gebruikt de verschillende krachten van Knack om nieuwe wegen voor je te creëren of talloze vijanden op verschillende manieren te verslaan. Halverwege de trailer worden ook de opties tot co-op aan ons getoond wanneer naast de rode versie van Knack ook een blauwe versie op het toneel verschijnt.

Knack 2 is een PlayStation 4 exclusive en lijkt ons weer onder te dompelen in een levendige wereld boordevol actie. Wanneer de game verschijnt is nog niet duidelijk. Kijk jij al uit naar een nieuw avontuur met Knack?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch