Menu Premium
Loading...

Sony kondigt God of War 3 Remastered aan

Karim Shehata 20/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben de laatste tijd erg vaak te maken gehad met opgepoetste versies van oudere games. Deze maand kwamen daar ook nog een aantal games bij die in dat rijtje passen, met bijvoorbeeld DmC: Definitive Edition. Als je dacht dat het hier zou ophouden, heb je het goed mis. Sony heeft zojuist namelijk God of War 3 Remastered aangekondigd voor de PlayStation 4.

Sony, om precies te zijn Sony Santa Monica, doet dit omdat de serie dit jaar zijn tiende verjaardag zal gaan vieren. Nog een reden om deze game aan te kondigen is natuurlijk het feit dat de PlayStation 4 als zoete broodjes over de toonbanken vliegt. Dit betekent dat er mogelijk erg veel Xbox 360-bezitters zijn overgestapt op de PlayStation 4 en daardoor nog nooit God of War 3 hebben gespeeld. Een reden die ik overigens niet uit m’n duim zuig, want Sony heeft zelf ook meermaals aangegeven dat dit het geval is.

Om wat dieper in te gaan op de game: God of War 3 Remastered zal worden weergegeven in een resolutie van 1080p en in 60 fps te spelen zijn, vergelijkbaar dus met een andere hele grote remaster van Sony: The Last of Us Remastered. Origineel verscheen God of War 3 in 2010 voor de PlayStation 3. De serie heeft al meerdere remasters te verwerken gehad, op onder meer de PlayStation 3 en PlayStation Vita.

In juli kunnen we dus aan de slag met God of War 3 Remastered voor de PlayStation 4, om precies te zijn op 15 juli. Heb jij God of War 3 al gespeeld en wil je dit nog een keer doen in hogere beeldkwaliteit, of heb je ‘m nog nooit gespeeld en is dit een goede kans om dat te gaan doen?

Sony kondigt God of War 3 Remastered aan

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch