Menu Premium

Sony kondigt een exclusieve GTA V PlayStation 3 bundel aan

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor heel veel gamers is het moment dat zij een console kopen het moment dat er een titel op uitkomt die ze niet kunnen missen. De PlayStation 3 is nu ongeveer 80 miljoen keer over de toonbank gegaan, maar er zijn nog steeds mensen die er nog geen hebben. ‘Wat is nu écht een systemseller?’, moet Sony gedacht hebben. Het antwoord liet niet lang op zich wachten, want Sony kondigt een exclusieve GTA V PlayStation 3 bundel aan.

Als er een game is waar veel mensen niet op kunnen wachten, is het Grand Theft Auto V wel. Al vanaf de eerste trailer in november 2011 houdt Rockstar veel gamers aan het lijntje door steeds kleine beetjes van de game te laten zien. Anderhalf jaar later weten we wanneer we eindelijk de (mogelijke) game van het jaar kunnen verwachten, want in september is het zover. Voor iedereen die toe is aan een vervangende PlayStation 3, of wie er nog geen in huis heeft, komt Sony in samenwerking met Rockstar met een bundel, waardoor je met een nieuwe console én GTA V gelijk alles in huis hebt om de straten van Los Santos onveilig te maken.

Het pakket komt ook met een speciaal ontwikkelde headset, helemaal in stijl van GTA V. De headset komt met alvast geïnstalleerde geluidsschema’s om qua geluid het beste uit je game te halen. De bundel zal 299 dollar gaan kosten in Noord-Amerika. Of de bundel ook in Europa beschikbaar wordt en wat daar het prijskaartje van zal zijn is nog niet bekend.

Sony kondigt een exclusieve GTA V PlayStation 3 bundel aan

Sony kondigt een exclusieve GTA V PlayStation 3 bundel aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch