Menu Premium

Sony kondigt de PS Vita Mega Pack aan

Karim Shehata 19/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation Vita heeft het moeilijk. Het apparaat verkoopt niet zoals Sony dat voor ogen had, en daardoor moet de Japanse elektronica gigant het over een andere boeg gooien met de handheld. Hoewel er met Killzone: Mercenary een grote blockbuster zit aan te komen voor de PlayStation Vita, is het aanbod op dit moment erg schaars. Het bedrijf wil je nu overhalen het apparaat alsnog aan te schaffen, want Sony kondigt de PS Vita Mega Pack aan. In dit Mega Pack zitten maar liefst acht games.

De Mega Pack bestaat uit een 8GB Memory Card met daarop acht geïnstalleerde games, waaronder LittleBigPlanet PS Vita, Wipeout 2048 en Motorstorm RC. Zoals eerder vermeld heeft de handheld op dit moment niet zo’n groot aanbod, waardoor deze drie games in ieder geval zeker de moeite waard lijken te zijn als je een PlayStation Vita bezit. Ook kun je in het PS Vita Mega Pack Little Deviants, Ratchet and Clank: Size Matters, Ecolibrium, Lemmings, Hungry Giraffe en The HD Adventures of Rotating Octopus Character verwelkomen. Tevens wordt de game Frobisher Says! niet vergeten en krijg je er zelfs het DLC pakket Fun Pack bij.

Wanneer dit pakket in Nederland verschijnt is vooralsnog onduidelijk, maar aangezien het PS Vita Mega Pack vandaag al beschikbaar is in Frankrijk, Spanje, Portugal en Israël lijkt het niet lang te hoeven duren voordat wij in Nederland aan de slag kunnen met het pakket. Verdere verduidelijking daarvan blijkt uit de verdere releasedata van het pakket, want op 26 juni kunnen onder andere de Duitsers het pakket in ontvangst nemen.

In sommige landen komt het PS Vita Mega Pack ook mee met de Wi-Fi versie van de handheld, maar vooralsnog is onduidelijk om welke landen dit gaat. Of wij klompendragers tien ‘gratis’ games krijgen bij een aanschaf van een Vita is dus nog niet zeker, maar als Sony een beetje weet hoe goed het woord ‘gratis’ werkt in Nederland, moet dat toch helemaal goed gaan komen?

Sony kondigt de PS Vita Mega Pack aan

Sony kondigt de PS Vita Mega Pack aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch