Menu Premium
Loading...

Sony wil verder met bedenker The Last Guardian

Gamekings Redactie 10/02/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een interview met 1UP heeft Sony laten weten dat ze hoopt op een langere samenwerking met bedenker The Last Guardian.

Fumito Ueda, de bedenker van onder andere Shadow of the Colossus en The Last Guardian heeft onlangs Sony verlaten om als freelancer verder te gaan. Sony Worldwide Studios baas Suhei Yoshida heeft in een interview met 1UP bekend gemaakt dat ze na het verschijnen van de laatst genoemde game graag nog verder willen werken met Fumito Ueda. Dat Fumito Ueda als freelancer werkt betekend echter niet dat hij zijn rol als director niet meer vervuld voor de The Last Guardian, zegt Yoshida.

In dat zelfde interview vroeg 1UP ook hoe het met de voortgang gaat van The Last Guardian, waarop Yoshida antwoorde dat de visie van Fumito Ueda lastig is over te brengen op de rest van het team. Hierdoor wordt er veel tijd verloren aan het schrappen en opnieuw opbouwen van de game.

Wat is jullie kijk hier op? Is The Last Guardian nog steeds een titel waar je naar uitkijkt ondanks de lange vertraging  en stilte rondom de game?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch