Menu Premium

Sony heeft 10 miljoen PlayStation 4 consoles verkocht

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony’s persconferentie vanuit de Gamescom 2014 is van start. En om maar meteen met de deur in huis te vallen, moet Sony hebben gedacht, knallen ze er direct de verkoopcijfers van hun boegbeeld uit. Sony heeft 10 miljoen PlayStation 4 consoles verkocht sinds de wereldwijde lancering vorig jaar.

Tien miljoen! Dat is nogal wat, vooral als je bedenkt dat ze dit voor elkaar hebben gekregen in een periode van minder dan negen maanden. Microsoft moet het doen met net iets meer dan de helft hiervan. Of dat nu enkel aan het prijsverschil heeft gelegen, of ook de beperkte beschikbaarheid, dat is niet helemaal duidelijk. Natuurlijk staan beide consoles nog in hun kinderschoenen. De meeste system sellers moeten nog verschijnen, vele gamers zijn nog aan het sparen of wachten nog op de komst van de Xbox One.

Zoals het er nu op lijkt heeft Sony met haar PlayStation 4 echter een goede weg ingeslagen. De komende dagen gaan we nog meer nieuwe games, nieuwe gameplay en features zien op de Gamescom. Het wordt vanaf nu dus alleen nog maar beter, dikker en harder. De strijd tussen Microsoft en Sony wordt dus ook zeker nog een stukje spannender. Een strijd, waar de andere ooit machtige consolefabrikant, weinig te zoeken heeft.

Sony heeft 10 miljoen PlayStation 4 consoles verkocht

Sony heeft 10 miljoen PlayStation 4 consoles verkocht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch