Menu Premium

Sony haalt PlayStation 3 firmware update 4.45 offline

Gamekings Redactie 19/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation 3 gamers barstten massaal uit in een collectieve huilbui van frustratie, na het downloaden van de nieuwste firmware update. Het leed blijft gelukkig beperkt, want Sony haalt PlayStation 3 firmware update 4.45 offline, na berichten over crashende consoles.

Het is als een nachtmerrie. Je zet je PS3 aan voor een potje hard gamen, waarna je een firmware-update melding krijgt. Je slaakt een diepe zucht want je weet dat het lang kan gaan duren, maar je doet het maar om er vanaf te zijn en je zet een kopje thee. De update is voltooid en je PlayStation 3 herstart om vervolgens begroet te worden door louter en alleen je background. Geen X-media bar dus… Vol ongeloof wil je je console met je power knop nogmaals herstarten, maar er gebeurt… niks of hetzelfde scenario herhaalt zich. De blijde dag waarop je net die ene nieuwe game wilde spelen is niet en de euforie maakt plaats voor frustratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit overkwam een flink aantal PlayStation 3 gebruikers nadat zij de PlayStation 3 firmware update 4.45 wilden downloaden. Hiervan zijn in een korte tijd zo veel meldingen verschenen dat het Sony zeker niet onopgemerkt bleef. Sommige mensen bleven gespaard van deze domper dus het is niet zeker dat deze update jouw PlayStation 3 ook zal doen crashen, maar het is veiliger om je niet te mengen in dit potje Russisch Roulette. Of de crash de consoles permanent onbruikbaar maakt is niet duidelijk. Gelukkig heeft Sony de PlayStation 3 firmware update 4.45 inmiddels offline gehaald om meer leed te voorkomen.

Tip aan Sony aangezien eerdere updates ook voor problemen zorgden: In de toekomst zo’n firmware update misschien wat uitvoeriger aan tests onderwerpen?

Sony haalt PlayStation 3 firmware update 4.45 offline

Sony haalt PlayStation 3 firmware update 4.45 offline

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch