Menu Premium

Sony gaat prijs PS4 niet verlagen door prijsverlaging Xbox One in VS

Lisette Atsma 04/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een poging de marktpositie binnen de console-markt te verbeteren, heeft Microsoft in de Verenigde Staten de prijs van de Xbox One verlaagd. Dat Sony het volledige vertrouwen heeft in zijn eigen marktpositie blijkt uit een financieel statement voor investeerders, waarin Sony laat weten geen enkele intentie te hebben de prijs voor de PlayStation 4 te laten zakken.

In het derde kwartaal van 2014 verkocht Sony een totaal van 6,4 miljoen exemplaren aan PlayStation 4 consoles. Hoewel het PlayStation-team op allerlei andere manieren de PlayStation 4 aan het promoten is, bijvoorbeeld door het uitgeven van game-coupons bij de console, heeft Sony’s hoofd van financiën Kenichiro Yoshida aangegeven geen enkel plan te hebben om iets aan de prijs van de console zelf te doen.

Wat de gevolgen gaan zijn voor de concurrentiestrijd tussen de PlayStation 4 en de Xbox One valt nog te bezien. Het kan zijn dat Sony in de toekomst nog sprongen gaat maken om voor te blijven, maar lijkt zich op dit moment niet druk te maken.

Bron: Dualshockers

Sony gaat prijs PS4 niet verlagen door prijsverlaging Xbox One in VS

Sony gaat prijs PS4 niet verlagen door prijsverlaging Xbox One in VS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch