Menu Premium

Sony brengt YouTube naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de grote opties waar Sony mee kwam bij de aankondiging van haar PlayStation 4 was de share-functie. Een functie die een aparte, eigen knop op de DualShock 4 controller heeft. Hierdoor werd het mogelijk om zonder capturecard je gameplay op te nemen en te delen met je vrienden. Dit ging voorheen alleen via Facebook, sinds kort ook via USB en vervolgens naar YouTube, maar Sony maakt het je nu nog makkelijker, want Sony brengt YouTube naar de PlayStation 4.

De stap die Microsoft al een tijdje geleden maakte met haar Xbox One, maakt Sony dus nu met haar PlayStation 4 en op dat vlak liggen de consoles dus wederom gelijk. Het uploaden van gameplay-footage wordt nu dus nog makkelijker en nog aantrekkelijker. Een gaming-kanaal is nu zo gestart en gevoed, er is niets meer wat je tegenhoudt. Video’s die je vrienden uploaden zijn ook direct te zien op je ‘Wat is er nieuw?-muur’.

Sony voegt ook gratis DLC toe aan de Playroom om je eigen setting te creëren voor het geval je jezelf ook bij de gameplay opneemt en je maar een saaie huiskamer hebt. Wanneer de DLC en de YouTube-update beschikbaar zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Sony brengt YouTube naar de PlayStation 4

Sony brengt YouTube naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch