Menu Premium

Sony bevestigt de PlayStation 4 en PS Vita Ultimate Player Bundle

Gamekings Redactie 05/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je alle geruchten die de rondte doen over eventuele aankondigingen serieus moet nemen, hadden we al veel meer games en bundels voorbij zien komen. Geruchten blijken vaker niet dan wel waar te zijn, maar vandaag is het tweede het geval. Wat vanmorgen nog een van de zovele geruchten leek, is waarheid. Sony bevestigt de PlayStation 4 en PS Vita Ultimate Player Bundle, nadat deze gespot werd op de Franse Amazon-website.

Vandaag is het niet de eerste keer dat we het hebben over een eventuele bundel van de PlayStation 4 en PS Vita, want vorig jaar november waren de geruchten er ook al. Juist omdat de geruchten vaker rondgaan is het af en toe twijfelachtig wat er serieus genomen moet worden. Destijds werd er een bundel gespot in een magazine, terwijl er vandaag een foto is verschenen op de Franse tak van Amazon. De bundel gaat zowel de PlayStation 4 als PS Vita bevatten en wordt zojuist bevestigd door Sony.

De website Eurogamer kreeg een reactie van Sony, nadat zij vroegen of de geruchten van vandaag serieus te nemen zijn. Een woordvoerder laat weten dat de beschikbaarheid van de PlayStation 4/PS Vita bundel later wordt aangekondigd. Met de E3 2014 in handbereik zou dat nog wel ‘s daar op het podium kunnen gebeuren.

Het hoe en wanneer is nog niet duidelijk, maar voor velen is het goed nieuws dat de bundel eraan komt. Er zijn namelijk veel mogelijkheden van de PlayStation 4 die gericht zijn op de PS Vita en als je allebei de consoles nog niet hebt en wel wilt hebben, is een gecombineerde deal voor een zachter prijsje natuurlijk nooit verkeerd. Waarschijnlijk wordt ook op de E3 2014 officieel duidelijk wat voor bedrag er uit de portemonnee getrokken moet worden voor de PlayStation 4 en PS Vita Ultimate Player Bundle. Amazon liet een releasedatum van 4 juli zien, maar laten we het officiële bericht van Sony afwachten om dat als waarheid aan te nemen.

Sony bevestigt de PlayStation 4 en PS Vita Ultimate Player Bundle

Sony bevestigt de PlayStation 4 en PS Vita Ultimate Player Bundle

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch