Menu Premium

Sony bevestigt karakters PlayStation All-Stars: Battle Royale

Gamekings Redactie 03/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony bevestigt karakters PlayStation All-Stars: Battle Royale. Wel is naast de bevestiging de opmerking geplaatst dat de getoonde kwaliteit in de beelden niet representatief is voor het eindproduct. Eerder deze week verschenen beelden met tien stages en een scherm met personages plots op verschillende fora.

SuperBot president Chan Park legt uit op zijn PS Blog: “Er was een onverwacht en onbedoeld lek in onze beta dat fans in staat stelde sommige nieuwe content te kunnen zien (…) weet wel dat we nog steeds volop in ontwikkeling zijn en dat de gelekte content niet een definitief beeld van het uiteindelijke product weergeeft. Ook de enorme inspanningen om deze stages leven in te blazen moeten nog worden getoond. Dit zal in de komende weken duidelijk worden wanneer we deze content officieel los geven aan het publiek, beginnend met de onthulling van ons volgende personage op de Gamescom.”

Balen doen hij en zijn team toch niet echt van het lek, want hij geeft aan dat ze “enorm genoten hebben van alle fan reacties op het materiaal ” en ze zijn “dolblij dat iedereen er zo enthousiast van wordt.”

Dus daarmee kan de community even vooruit. Tot dusver lijkt het momentum voor de game in volle vaart op snelheid te komen en het is iedereen gegund dat daar iets moois uit voortkomt. Geldt dat ook voor jou? Ben jij al enthousiast voor deze game?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch