Menu Premium

Sonic schopt Bowser op het nieuwe Super Smash Bros.-screenshot

Gamekings Redactie 08/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De relatie tussen Nintendo en Sega wordt steeds beter en daarom is ook Sonic the Hedgehog als speelbaar personage beschikbaar in Super Smash Bros. Het feit dat hij mag spelen met alle Nintendo-karakters betekent niet dat hij met een vriendelijk gezicht in een hoekje gaat zitten, want Sonic schopt Bowser op het nieuwe Super Smash Bros.-screenshot. Denk dat hij niet de enige is die dat graag doet.

Sonic is helemaal terug, na een tijdje iets minder op de voorgrond te zijn. De laatste games die uitkwamen met de blauwe egel in de hoofdrol werden niet superpositief ontvangen en vandaar dat ze eens iets nieuws moesten proberen. Met Sonic Lost World hopen Sega en Nintendo (het is de eerstgenoemde die de game ontwikkelt en de ander geeft ‘m uit) Sonic the Hedgehog terug op de kaart te zetten. We moeten er nog achter komen of ze dit met vlag en wimpel gaat lukken, maar het vertrouwen is er zeker nu beide partijen zo af en toe hand in hand door het leven gaan.

Het wordt vaker benoemd dat Sega en Nintendo ooit grote concurrenten waren en voor gamers die al sinds jaar en dag praktisch elke generatie consoles voor de televisie hebben staan, kan de samenwerking tussen de twee nog een beetje gek aanvoelen. Dat maakt het des te leuker dat Sonic in een Nintendo-game als Super Smash Bros. beschikbaar is om kont te schoppen. Ooit een klein beetje in de schaduw van het succes van de Mario-serie, nu met de rode schoen op het gezicht van Bowser om wraak te nemen. Supertof, toch?

In 2014 kunnen we het zelf in de praktijk brengen, want dan ligt Super Smash Bros. in de winkels voor de Wii U en Nintendo 3DS.

Sonic schopt Bowser op het nieuwe Super Smash Bros.-screenshot

Sonic schopt Bowser op het nieuwe Super Smash Bros.-screenshot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch