Menu Premium

Sonic Adventure 3 domeinnamen geregistreerd

Gamekings Redactie 24/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zou zomaar kunnen dat er een nieuwe Sonic Adventure in aantocht is, want er zijn enkele domeinnamen voor het vervolg op de Dreamcast Sonic games geregistreerd: Sonic Adventure 3.

Het gaat om de volgende domeinnamen: sonicadventure3.com, sonicadventure3.net, sonicadventure3.org, sonicadventure3.info, sonicadventure3.fr en sonicadventure3.eu. Deze zijn vastgelegd ergens rond 22 april door de Franse divisie van 1&1 Internet, een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met web hosting. Op dit moment kom je nog niets spannends tegen op de verschillende sites.

Het kan zo zijn dat de derde Adventure game van de blauwe egel in aantocht is. Het kan ook zo zijn dat het helemaal niks met onze supersonische vriend te maken heeft. Het is wel zo dat er voorheen ook domeinen zijn vastgelegd voor de games Sonic Generations, Sonic Free Riders en Sonic the Hedgehog 4. Al deze games zijn uiteindelijk wel verschenen, dus er is hoop.

Sonic Adventure kwam uit op de Dreamcast in 1998 en betekende voor sommige Sonic fans het begin van het einde. Voor anderen ging het pas echt de verkeerde kant op bij Sonic Adventure 2. Wie weet kan SEGA zich herpakken met een fantastisch deel drie. Wat verwacht jij van een nieuwe Sonic Adventure? En denk je dat deze game daadwerkelijk komt?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch